БОЖИДАР ХРИСТОВ
/ОСНОВАТЕЛ И УПРАВИТЕЛ HALLEHAUS/

Следвах строително инженерство в Германия, прибрах се в България и основах строителна компания HALLEHAUS. Потомствен строител съм и чувствам за свой дълг да продължа пътя на строителя.

HALLEHAUS е семейна компания, основана през 2012 година. “Семейна” означава, че изповядваме ценностите, на които сме възпитани, а именно – честност, отговорност и отдаденост. Означава също, че като работодател давам пример и работя рамо до рамо с екипа, като подпомагам тяхното личностно и професионално израстване. Трудно се задържам в офиса – ще ме откриете винаги на строителната площадка. Екипът е фундамента на компанията и причината тя да расте от самото създаване до днес, оставяйки след себе си качествено реализирани проекти и богати референции от всеки клиент. Инвестираме ежегодно в професионални машини, техника, инструменти и оборудване.

“Детайлът те прави различен”, защото това е белега, който отличава строителите. Ние винаги се асоциираме с качествено изпълнение и това е причината инвеститорите да се връщат при нас и да ни препоръчват. Безупречният краен резултат зависи и от още два компонента – срок на изпълнение и ефективност. Безкомпромисен съм към поетите ангажименти и опитът ме е научил да предвиждам точно необходимото време за релизация. Важно перо за всеки предприемач са средствата – при нас ефективното строителство се дължи на ежедневната оптимизация на разходите. В работата за мен е важна естетиката, но и етиката.

ХРИСТО ХРИСТОВ
/УПРАВИТЕЛ HALLEHAUS SOFIA/

Завърших УАСГ, специалност “Строителство на сгради и съоръжения” през 2012 г., а днес съм докторант по “Управление на проекти” и ръководя HALLEHAUS SOFIA.

Създаването на лоялен екип и изграждането на компания изповядваща ценности присъщи за сплотено семейство е основата за качествена работа в екип с внимание към детайла. За мен вдъхновение за развитие в строителството са брат ми и баща ми.

Горд съм, че в началото на 2020 година имах възможността да спомогна разрастването на компанията в София. За нас качеството и клиента винаги ще бъдат на първо място. Нашата мисия е коректно отношение и безупречен краен резултат. Ефективност, оптимизация на разходите и кратки срокове са наш основен приоритет по време на изпълнение. Не правим компромис с техниката, машините и инвестициите в развитието на екипа, защото това е един от нашите ключове за успешна реализация на проектите.